Den Bosch

Sedumdak Den Bosch

Sedumdak Den Bosch? U wilt sedum kopen om bij u op het dak in Den Bosch een nieuw groendak mee aan te leggen? Meer informatie over prijzen en soort sedum die de aangesloten bedrijven leveren vindt u via hun website.

Waar leveren zij vaak Sedum in Den Bosch?

De aangesloten bedrijven hebben veel particulieren als klant die online sedum kopen in Den Bosch. Grasleveren.nl levert vooral in de woonwijken:

  • Maaspoort
  • Empel
  • West

In de nieuwbouwwijken zoals Grote Wielen, Parktuinen de Lanen, Tuinenrijk hebben zij veel sedum, ook collectief, mogen leveren. Gemiddeld leveren zij in de regio Den Bosch zo'n 160 keer per jaar sedum. Grote kans dat u in Den Bosch een sedumdak van een van onze aangesloten bedrijven ziet.

Leverdagen van graszoden in Den Bosch

In Den Bosch (en regio) kunnen zij sedum leveren op dinsdagen tot en met de vrijdagen. Gaat u op een zaterdag een sedumdak leggen? Laat gerust uw sedum vrijdag bezorgen in Den Bosch.

Groene feitjes over Den Bosch

Den Bosch is van oudsher een oude handelsnederzetting. Toch is Den Bosch groener dan u kunt denken op het eerste oog:

Naar schatting ligt er zo'n 89.000 m2 sedum op daken in Den Bosch

Waar zijn al deze sedumdaken in Den Bosch dan precies?

Het zuiderpark

Zoals de naam doet vermoeden ligt het Zuiderpark in het zuiden van Den Bosch. Een 10 Ha groot recreatiegebied met uitgestrekte groene grasweides.

Het Engelermeer

Het Engelermeer ligt ten noorden Van Den Bosch. Veel groene grasweide om te liggen en te zwemmen.

Het Bossche Broek

Een groot oud moeras / wandelgebied, gelegen in het zuiden van Den Bosch.

Sedum om zelf te leggen Den Bosch

Als u zelf sedum wil leggen in Den Bosch kunt u hier eenvoudig hieronder een bedrijf selecteren. Deze leveren sedum in Den Bosch.

Sedum afhalen in Den Bosch

Als u zelf sedum wil leggen in Den Bosch kunt u hier eenvoudig hieronder een bedrijf selecteren. Deze bieden ook afhalen van sedum aan in Den Bosch.

Sedumdak laten leggen in Den Bosch

Als u liever een sedumdak aan wilt laten leggen in Den Bosch, vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij een van de onderstaande bedrijven, zij bieden deze mogelijkheid aan.

Sedumdak in Den Bosch

De onderstaande bedrijven leggen sedumdaken aan of leveren sedum in Den Bosch, hier kunt u sedum bestellen om te laten bezorgen om vervolgens zelf een groendak aan te leggen.

Sedum laten leveren in Den Bosch

De onderstaande bedrijven zijn gespecialiseerd in het leveren van sedum in Den Bosch, hier kunt u sedum bestellen om te laten bezorgen om vervolgens zelf een groendak aan te leggen.